Informatie

Gaat U op vakantie, een weekendje weg, staan er verhuisplannen/renovaties op het programma of moet U naar het ziekenhuis; welke reden ook, Uw lieve viervoeter is hartelijk welkom in het kattenhotel Wonderful Treatment.

Wonderful Treatment is een gezellig kattenhotel, met een familiale sfeer die jullie lieveling(en) met heel veel plezier opvangt. Door onze kleinschaligheid kunnen we iedere kat net die liefde en aandacht geven die hij/zij nodig heeft.

Het hotel is gebouwd in het achterste gedeelte van het woonhuis en is dus echt geïntegreerd in ons privéleven. Het heeft 10 kattenkamers ter beschikking, waarin maximum 2 katten kunnen verblijven (weliswaar van hetzelfde gezin). 5 kamers hebben een buitenzicht, de andere 5 hebben dit ook, maar met als extraatje een aansluitende buitenren en we hebben 1 grote gezamenlijke kamer waar de aller sociaalste katten met elkaar kunnen vertoeven.

Met een warm hart voor dieren en de kennis over hun verzorging en welzijn, wil ik hen een leuke vakantie bezorgen!

Huisregels in een notendop

  • Vaccinatie, ontworming en vlooienbehandeling moet actief werkzaam zijn tijdens het verblijf in het hotel. Vaccinatie tegen leucose, niesziekte en panleucopenie (kattenziekte) zijn verplichte inentingen die Uw kat minimaal 1 maand en maximum 11 maanden vóór het verblijf gehad moet hebben. Ontworming en vlooienpreventie gebeurt best 2 weken vooraf. Raadzaam is een behandeling die meerdere parasieten bestrijdt. Het vaccinatieboekje van Uw kat blijf gedurende het ganse verblijf in ons kattenhotel. Tip: laat Uw dierenarts weten dat Uw kat(ten) op hotel gaat/gaan.
  • Het verblijf van Uw kat wordt aangevraagd via het reservatieformulier. De reservatie is slechts bevestigd na het ontvangen van een mail door Wonderful Treatment. Door een bezoek ter plaatse, na afspraak, kan er eveneens gereserveerd worden.
  • Er wordt bij het brengen van de kat(ten) een voorschot van 20% gevraagd van de gehele reservatiekost, cash te betalen. Bij het afhalen van Uw huisdier, moet het resterende bedrag eveneens cash betaald worden. Eventuele annulatie dient 3 weken vóór aankomst te gebeuren.
  • Het brengen en ophalen van de kat(ten) gebeurt enkel na afspraak via telefoon of mail. Dit geldt ook voor het bezoeken van het hotel en kan niet op zon- en feestdagen.
  • Katers ouder dan 6 maanden moeten gecastreerd zijn.
  • Wonderful Treatment geeft eten van Royal Canin. Het is echter geen enkel probleem eigen voeding mee te brengen (uiteraard voldoende voor het ganse verblijf). De prijs blijft wel onveranderd. Neemt Uw kat medicatie? Gelieve hiervan dan ook voldoende mee te brengen.
  • Het mandje waarin U Uw kat vervoert, blijft eveneens in het hotel. Deze worden gebruikt als extra slaapplaats, met hun vertrouwde geur. Speeltjes, dekentjes, knuffels,… zijn eveneens welkom.